No ja by som poprosil, aby pri diskusii sa dali vkladať prílohy (ako napr. na meteo.tym.sk/meteoforum). Napr. mám nejaký úlovok z búrok, nemám možnosť ho ako vložiť do fóra. Aj dnes som chcel vložiť foto Cb oblak, nemám možnosť - ako.

Ďakujem.

meteo.estranky.sk píše:Dobrý deň.![]()
No ja by som poprosil, aby pri diskusii sa dali vkladať prílohy (ako napr. na meteo.tym.sk/meteoforum). Napr. mám nejaký úlovok z búrok, nemám možnosť ho ako vložiť do fóra. Aj dnes som chcel vložiť foto Cb oblak, nemám možnosť - ako.![]()
Ďakujem.![]()
![]()
![]()
![]()
Tak to súhlasím s tým, že diskusia nie je fotogaleria, ale vždy, keď chcem vložiť sem nejakú fotku, tak musím najprv tú fotku dať na nejaký iný web, potom skopírovať URL adresu obrázku a potom vložiť sem - je to obtiažne a zdržujúce.Štěpán Krejsek píše:meteo.estranky.sk píše:Dobrý deň.![]()
No ja by som poprosil, aby pri diskusii sa dali vkladať prílohy (ako napr. na meteo.tym.sk/meteoforum). Napr. mám nejaký úlovok z búrok, nemám možnosť ho ako vložiť do fóra. Aj dnes som chcel vložiť foto Cb oblak, nemám možnosť - ako.![]()
Ďakujem.![]()
![]()
![]()
![]()
Možná bude lepší vkládat odkaz, protože potom ty diskuze nabudou neuvěřitelné velikosti. Přeci jen diskuze není fotogalerie.
OK, díky.Michal Geryk píše:Když píšeš zprávu, tak pod textovým polem je záložka "příloha" a tam lze fotky nahrát. Fotky by měly stát za to, nemělo by jich být moc a neměl by to být moc velký soubor.
jak psal Štěpán, čim méně tim lépe, také nejsem zrovna příznivcem fotek ve foru, ani grafů apod. docela to dost znepřehlednuje (pokud je to větší)Michal Geryk píše:Když píšeš zprávu, tak pod textovým polem je záložka "příloha" a tam lze fotky nahrát. Fotky by měly stát za to, nemělo by jich být moc a neměl by to být moc velký soubor.
Joj, veď neboj sa - ja to nebudem zneužívať!storm_ice píše:jak psal Štěpán, čim méně tim lépe, také nejsem zrovna příznivcem fotek ve foru, ani grafů apod. docela to dost znepřehlednuje (pokud je to větší)Michal Geryk píše:Když píšeš zprávu, tak pod textovým polem je záložka "příloha" a tam lze fotky nahrát. Fotky by měly stát za to, nemělo by jich být moc a neměl by to být moc velký soubor.
Já u sebe žádnou záložku příloha nemohu najít.Michal Geryk píše:Když píšeš zprávu, tak pod textovým polem je záložka "příloha" a tam lze fotky nahrát. Fotky by měly stát za to, nemělo by jich být moc a neměl by to být moc velký soubor.
dole pod možností uložit, odeslat jsou dvě ouška - možnosti a příloha, alespon tak to mám jáŠtěpán Krejsek píše:Já u sebe žádnou záložku příloha nemohu najít.Michal Geryk píše:Když píšeš zprávu, tak pod textovým polem je záložka "příloha" a tam lze fotky nahrát. Fotky by měly stát za to, nemělo by jich být moc a neměl by to být moc velký soubor.
Já to tam pořád přehlížel ve zběsilé snaze to najít.storm_ice píše:dole pod možností uložit, odeslat jsou dvě ouška - možnosti a příloha, alespon tak to mám jáŠtěpán Krejsek píše:Já u sebe žádnou záložku příloha nemohu najít.Michal Geryk píše:Když píšeš zprávu, tak pod textovým polem je záložka "příloha" a tam lze fotky nahrát. Fotky by měly stát za to, nemělo by jich být moc a neměl by to být moc velký soubor.