Doufám, že se Vám stránky zalíbí

Jestli myslíš na fóru, tak tam určitě bude, jen musím vymyslet kam s tímJanek píše:Nebylo by špatné hodit na úvodní stránku, jako na staré verzi, odkaz na amatéry: http://www.amaterskameteorologie.cz/forum/ ...
Prave jsem to zkousel a vsechny dokumenty ktere jsou v tabulce jdou stahnout, neni to nejaky lokalni problem prohlizece ?kapr píše:zdravím, nové stránky jsou moc fajn, líbí se mě po designové stránce hlavně..ale chtěl bych se zeptat, tuším, že ještě před upravou webu fungovaly odkazy k dokumentům, konkrétně tabulce o pozorovaní jevů ve formátu pdf..nyní se na ně nemohu dostat..nevíte co s tím? díky
To je trochu problém, dáte do článku odkazy na stránky a za rok je po nich. Možná by nebylo na škody ty opravdu zásadní věci neodkazovat ale zkusit je se svolením autorů dát přímo na server. Jinak hrozí, že odkazy u starších článků budete moci po čase komplet mazat. (ono to stejně přijde)Jan Drahokoupil píše:Ehm...
taky jsem si říkal, kdo to tam vůbec psal... že by já??![]()
Každopádně to tam už není.![]()
Odkaz byl opraven, ale hnidopichy rovnou upozorňuji, že třeba v takových článcích bude teď celá řada nefunkčních odkazů, které jsou způsobeny přesunem webu ČHMÚ na ten jejich "slavný" nový portál. Předělávat to nehodláme, protože to by byla práce pro vraha. Je tam z toho jasné, že odkazujeme na ČHMÚ, ale že se změnily jejich stránky, za to jim nemůžeme.
Naštěstí jsem měl na mysli jen "Související odkazy", které vždy uvádíme na koncích článků. Čili jejich nefunkčností o nic nepřicházíme. Šlo většinou o odkazy na radarové či družicové oddělení ČHMÚ, takže z odkazů je stále zřejmé, jaký byl jejich smysl, "jen" už nefungují. Nově proto odkazujeme jen na hlavní stránku ČHMÚ, která by se snad už tolik měnit neměla... viz článek o tornádu u Olešnice.Štěpán Krejsek píše:To je trochu problém, dáte do článku odkazy na stránky a za rok je po nich. Možná by nebylo na škody ty opravdu zásadní věci neodkazovat ale zkusit je se svolením autorů dát přímo na server. Jinak hrozí, že odkazy u starších článků budete moci po čase komplet mazat. (ono to stejně přijde)