No nic, jdu domů...
U nás už jsou dnes taky škody.gerykm píše:Chcete silnou bouřku? Tornádo ve Francii: http://zpravy.idnes.cz/tornado-borilo-d ... ranicni_jw ...
nj jak se člověk těší, tak jak naschvál to nevyjde (pak nechápu, proč u nás nebouří)gerykm píše:Zatím to bohužel vypadá tak, jak jsem to čekal včera... Dnes ráno mě nabudily předpovědi SkyWarnu a Estofexu, ale asi se bohužel nevyplní.
V tom Polsku nevím no...
Já právě nevím, v jaké hladině je jaký směr větru. V tom se ještě nevyznám. Ale je prostě fakt, že JZ vítr je pro nás horší než storm_iceovo naříkání...Amerika píše:Myslíš jako kvůli střihu větru?Janek píše:A víte co, bouřky se možná nevyvíjejí vinou toho silného větru. Známý problém na Ostravsku - JZ vítr. Prostě oblačnost se trhá díky jinému směru větru od směru fronty.
Já se v tom taky moc nevyznám, ale jenom si neumim představit, jak by vítr v přízemní hladině mohl bouřkám škodit. Jen zabrání lokálnímu prohřívání, ale jinak bych řekl, že je to fuk.Janek píše:Já právě nevím, v jaké hladině je jaký směr větru. V tom se ještě nevyznám. Ale je prostě fakt, že JZ vítr je pro nás horší než storm_iceovo naříkání...Amerika píše:Myslíš jako kvůli střihu větru?Janek píše:A víte co, bouřky se možná nevyvíjejí vinou toho silného větru. Známý problém na Ostravsku - JZ vítr. Prostě oblačnost se trhá díky jinému směru větru od směru fronty.
Tady fouká pořád silně...teplota neuvěřitelných 31 stupnu..sviti slunickoJanek píše:Ani na tom Slovensku nejde zrovna o silné bouřky.
Aktuálně: 26°C; už "jen" dosti čerstvý vítr; zataženo As, Cu...
Slováci teda jedou...Lukáš píše:Tady fouká pořád silně...teplota neuvěřitelných 31 stupnu..sviti slunickoJanek píše:Ani na tom Slovensku nejde zrovna o silné bouřky.
Aktuálně: 26°C; už "jen" dosti čerstvý vítr; zataženo As, Cu...na tom Slovensku to zase tak moc hrozně nevypada
Však jo, já už jsem spokojený za celou sezonu. I když dnes tu spadlo asi 0.05 mm...storm_ice píše:mraváci nebrečte, nebo budete horší jak já![]()
![]()
a to vám tam za poslední 2 tydny napršelo mnohem víc
![]()
jinak úspěch, konečně to dalo 0,5 mm