to velmi nerad pocujem...Štěpán Krejsek píše:Takže nejlepší to bylo asi před tou půlhodinou. Na radaru to slábne a detekce zaznamenala první pokles. Jestli v noci přejse sql, tak jako deštík.
Nemaju uz ziadne burky prejst???? VOBEC NIC?
to velmi nerad pocujem...Štěpán Krejsek píše:Takže nejlepší to bylo asi před tou půlhodinou. Na radaru to slábne a detekce zaznamenala první pokles. Jestli v noci přejse sql, tak jako deštík.
Byl bych rád, kdyby k vám něco došlo, no, ale nevím nevím.stormchaser píše:Prosim vas odpovie mi niekto???? UZ 3. KRAT SA PYTAM! NEMAJU UZ DNES BYT ZIADNE BURKY???? ESTE MUSIA NEJAKE PRIST! DRUZICA ESTE UKAZUJE
on to asi jistě nikdo neví Už to asi bude slabší a přecházet do trvalého deště. Ale na Slovensku je to ještě slušný ne ?stormchaser píše:Prosim vas odpovie mi niekto???? UZ 3. KRAT SA PYTAM! NEMAJU UZ DNES BYT ZIADNE BURKY???? ESTE MUSIA NEJAKE PRIST! DRUZICA ESTE UKAZUJE
No taky tady čekám lajnu. Akorát nevim, jestli po jejím přechodu a ochlazení už nemám rovnou vybalit zimní rukavice .Janek píše:Věřte nebo ne, ale vytvořily se vlastně 2 lajny. Až teď mi došlo, že ta "přerovská" teprve přijde. V tom případě ta vzniklá těsně u nás byla silnější! Ale blesky má tahle lajna extrémní a hodně blízko...
To by v dnešních podmínkách bylo moc jednoduchý, ale něco málo na tom být může. Já spíš nechápu že se na těch vzniklých bouřkách výrazněji neprojevila helicita a střih větru. Bylo to takový nijaký. I když Janek si nahoře užilŠtěpán Krejsek píše:Z jihu se cosi ještě dovalí ale bouřky už nečkám.
Dneska to podle mě na jižní Moravě potopila ta sc v Rakousku a oblast s ní spojená. Zabránila insolaci a žádné pořádné bouřky už nevznikly.
nic nemusí už tu neni minulej režim s poručíme větru dešti bouřky ještě asi budou, otázkou je jak silné, během večera se nejspíš "rozlejí" v déšť .. ale moc sem to nestudoval ... nějak to jde mimo násstormchaser píše:Prosim vas odpovie mi niekto???? UZ 3. KRAT SA PYTAM! NEMAJU UZ DNES BYT ZIADNE BURKY???? ESTE MUSIA NEJAKE PRIST! DRUZICA ESTE UKAZUJE
Vznikly takové slabší buňky a vůbec se to neorganizovalo. Možná helicita a spol. někam utekla.hasi píše:To by v dnešních podmínkách bylo moc jednoduchý, ale něco málo na tom být může. Já spíš nechápu že se na těch vzniklých bouřkách výrazněji neprojevila helicita a střih větru. Bylo to takový nijaký. I když Janek si nahoře užilŠtěpán Krejsek píše:Z jihu se cosi ještě dovalí ale bouřky už nečkám.
Dneska to podle mě na jižní Moravě potopila ta sc v Rakousku a oblast s ní spojená. Zabránila insolaci a žádné pořádné bouřky už nevznikly.
Tak co? Byls překvapený?Janek píše:No jo, Tys taky nic nečekal. Já tu mám dnes jen dusno se zataženou oblohou. A jestli něco přijde, tak budu překvapený (nepočítám déšť)...Tomáš Psika píše:Co mám říkat já . Já tu mám celý den jen klasické listopadové počasí a jen čumim, co se to děje na Moravě a v Polsku. Nechápu ten pesimismus, co tu nějak masově zavládl .
No byl. Ty nárazy větru byly super. Srážky se nakonec taky rozjely. I přes předpověď jsem spokojený...Tomáš Psika píše: Tak co? Byls překvapený?
Mě dost překvapilo, že se to začalo vyvíjet přesně tak, jak jsem si to před čtvrtou hodinou představoval. To nebývá vůbec zvykem Chvíli jsem si myslel, jestli nekoukám na nějaké historické snímky, když tady skoro všichni najednou chtěli brečet a podlehli takové depce .
Tak to znám Zde je 10 C, St fra 3/8, Ns 8/8, už ale téměř bez deště. Vítr mírný, už severozápadní. Níže zřejmě postoupila více k severovýchodu.Janek píše:V Polsku, zdá se, mají ještě slabší projevy než třeba já.
Momentálně rychle plující St od SZ-S ve výšce čtvrt kilometru...