no i pozítříTomáš Psika píše:Tady v Čechách bohužel dávaj furt to samý. "Včera, dnes a zítra".honza.cb píše:Tak si to tam dobře užijte. Tady dneska dávaj už jenom "zima a klid"![]()
Dobrou.

no i pozítříTomáš Psika píše:Tady v Čechách bohužel dávaj furt to samý. "Včera, dnes a zítra".honza.cb píše:Tak si to tam dobře užijte. Tady dneska dávaj už jenom "zima a klid"![]()
Dobrou.
to bude ta extrémně vysoká helicita, s kterou počítal nejspíš i estofex.karas píše:Stále a stále sa tvoria nové bunky!To je neuveriteľné!Odkiaľ to berie takú silu?Noooo, dnes spať nebudem.
Je to fakt extrém!Mám pár foto, len mi chcípla batéria.
No pokud Američané budou odhodlaní získat ropu, tak budou mít i šejkové ohňostroj...Štěpán Krejsek píše:Takže to vypadá slibně. Slovenský radar taky odpadl nebo se neaktualizuje. Do rána všechno pochcípá a družici při přeletu nad těmi bouřkami trefí blesk. No a já si dopřeji usínání za světla blesků a zvuku hromů. Prostě luxus, jaký si ani arabští šejkové nemohou koupit.
No tlaková níže tam je. Takže by to konečně mohlo vysát tu Moravu a točit hezky na západstorm_ice píše:no i pozítříTomáš Psika píše:Tady v Čechách bohužel dávaj furt to samý. "Včera, dnes a zítra".honza.cb píše:Tak si to tam dobře užijte. Tady dneska dávaj už jenom "zima a klid"![]()
Dobrou.![]()
ted by se to mohlo celé přetočit na SZ
![]()
Myslíš jako umělou bouřku. Spíš by mohli nad jejich město zavěsit odří LCD obrazovku a repráky a nějakou pěknou přehrát. Dal by se imitovat i zvuk krupobití.Janek píše:No pokud Američané budou odhodlaní získat ropu, tak budou mít i šejkové ohňostroj...Štěpán Krejsek píše:Takže to vypadá slibně. Slovenský radar taky odpadl nebo se neaktualizuje. Do rána všechno pochcípá a družici při přeletu nad těmi bouřkami trefí blesk. No a já si dopřeji usínání za světla blesků a zvuku hromů. Prostě luxus, jaký si ani arabští šejkové nemohou koupit.![]()
![]()
Aktuálně: 15°C, vánek a asi sk. zataženo vším možným...
Ne, myslel jsem ty věci okolo bombardování střelivem...Štěpán Krejsek píše:Myslíš jako umělou bouřku?
jo 30 Km a mě mine ani ne o 10 km východním směrem, tedy pokud nevyroste nějaky ocasJanek píše:Odraz 56dBz po délce 30 km?!!
Já si tak přeju, aby to došlo k nám...![]()
Navíc slušná blesková aktivita i z kovadliny. Ale odraz pěkně tlustej. Takový krvavý buřt. Nebo steak ? Jestli to přes tebe bude přecházet v této podobě, tak si užiješ dlohotrvající sado-masox.Janek píše:Odraz 56dBz po délce 30 km?!!
Já si tak přeju, aby to došlo k nám...![]()
Co bys ještě nechtěl. Buď rád za ty dary. Kdo z fóra má těď šanci zažít tu lajnu ? Ty a majda.Janek píše:Jen zas ty kroupy nebudu mít, bo už je zřejmě slabý výstupný proud. Nebo se mýlím?
Fronta právě přecházístorm_ice píše:ony se tu rozdávají? kde je frontahonza.cb píše:Já Vám dám "Supercelu" to uvidíte !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Menší zpestření: http://pl.youtube.com/watch?v=39KZ2afBtLU ...Tomáš Psika píše:Ta níže se opravdu začíná zajímavě otáčet. Změnila se oblast, kde se bouřkové cely vytvářejí. Takže, GO WEST !!![]()
Na Moravě tropická cyklona? Vlastně je to možnýInstabiliter píše: Neuvěřitelný, to jsme my v Čechách nikdy neměli, na Moravě se ale slabší odvary vyskytujou skoro každej rok, možná to dostane tvar tropický cyklony jako se to už jednou stalo!