U Konice (mého rodiště) sa blýska.gerykm píše:Óóó - západně od Přerova rostou bouřky a zvedá se tu vítr - že by?...
Slušná blýskavice...
No uvidíme - teď se ale zdá, že to slábne... Podle webkamery už v Olomouci lije.Janek píše:Ty vogo, gerykm se asi dočká?!!!![]()
Jemu to musíme přát. Směr postupu vypadá mírně nad V, ale jen vypadá, půjde to na Valašsko...
Jde to mezi Olomoucí a Prostějovem přímo na Přerov. To se dnes v noci nevyspíš.gerykm píše:Klasika - bouří mezi Olomoucí a Prostějovem a slábne to - blesky téměř zmizely. No ještě chvilku budu čučet, ale asi půjdu spát...
no, že by alespoň jeden z nás měl to štěstí?gerykm píše:Klasika - bouří mezi Olomoucí a Prostějovem a slábne to - blesky téměř zmizely. No ještě chvilku budu čučet, ale asi půjdu spát...
Dubňany se taky dočkaly. K nám to jde od jihu.storm_ice píše:no, že by alespoň jeden z nás měl to štěstí?gerykm píše:Klasika - bouří mezi Olomoucí a Prostějovem a slábne to - blesky téměř zmizely. No ještě chvilku budu čučet, ale asi půjdu spát...![]()
já se mohl koukal z kola na jasnou oblohu, i když po cestě z5 už bylo pár Ac a As takže necelá 1/8 na skoro jasno ... mno vypadá to nadějně tak žádný stěžování, že spadnul jen 1 mm
![]()
vypadá to, že se t0 trefilo přímo ... tak teď snad doufat, že to nebude pověstné kousek vedleJanek píše:Ty vogo, gerykm se asi dočká?!!!![]()
Jemu to musíme přát. Směr postupu vypadá mírně nad V, ale jen vypadá, půjde to na Valašsko...
možností je několikJanek píše:Michal nepíše, tak mu tenisáky asi rozmlátily PC?!
hele vy tenisáci,koukejte,co jde na prágl.Já vtom musím jít do práce.Vypadá to ale perfektne.Janek píše:Neskutečné hrady máme na obloze. Z toho něco opravdu bude. Vzduch se mi pořád zdá něčím nabitý.
Aktuálně: 17,6°C, vánek a 3/8 Cu, Ac frac...