Instabiliter píše: My jsme fakt ztracený místo, aspoň letošní červen. Pouze 2 bouřky v červnu, o tom se mi nezdálo ani v nejhorších snech, navíc jen jedna bouřka toho 16.6. stála za to, nechápu jak jsem mohl v roce 2007 nadávat na 4 červnový bouřky ten rok! Teplotně taky slabota, jen 2 letní dny. Fakt se těšim na něco zbytečně, holt tu mám pomalu po sezoně, jelikož se to tu vybouřilo v dubnu a v květnu, a nevěřim, že to červenec se svejma zoufalejma vysrávkama (zkušenost z minulých let) vůbec vynahradí.

Tuhle sezonu už NEZACHRÁNÍ ANI DESET TORNÁD!!! Vpodstatě ještě ani nezačala a podle všeho to vypadá že už asi skončila. Když papírovej vrchol sezony vypadá tekhle, tak ten zbytek už nemůže bejt lepšího než to nic co bylo do teďka. Aby se aspoň nějaké minimum zachránilo, chtělo by to nějakou pořádnou situaci. Při tadytý pitomý níži u nás bouřka nebude ani kdyby to tady stálo tři neděle. Chce to pořádný stabilní bouřky s bílejma odrazama a né takovádle nesmyslná bublanina. Jestli bude takovýdle hrozný počasí ještě tejden, tak z toho dostanu infarkt a můžou si mně připsat jako 15. oběť rozmarného počasí této situace.
Každej rok si řikám že už to horší bejt nemůže a pokaždý zjišťuju že ano! Bouřek prostě u nás ubejvá. Bejvávalo že byly tak jedna dvě dobrá bouřky za rok, teď je to tak jedna na dva roky.
Jinak před chvílí jsem pozoroval několik vnitřních blesků z tý bouřky nad Prahou, která před tim při západu slunce byla i trošku pohledná.