Fotky
Rád bych věděl, co bylo příčonou toho, proč vznikla tak nádherná SQL.
Když na to zpětně koukám... Při zemi i ve výšce výrazná konvergence proudění na SF ( http://www.estofex.org/modelmaps/maps/2 ... vector.png ), výrazný střih větru nejen 0-6 km, ale i 0-1 km a 0-3 km, labilita těžko říct (sondážka z večera není, GFS dával pro Moravu slabou výškovou labilitu), osa jet-streamu nad ČR určitě podpořila nasávání vzduchu - dynamika udělala své, ale kolikrát bývají podmínky podobné a není nic...dobrmanek píše:...Rád bych věděl, co bylo příčonou toho, proč vznikla tak nádherná SQL.
Fotky mohly být, ale kvůli těm pár viditelným CC bleskům se mi nechtělo stát s foťákem v okně. Bylo to příjemné, ale zase vizuální kvalita nebyla taková, aby mě donutila k akci.Radek Šíma píše:Ze zvědavosti jsem si pustil snímky z radaru ze 4.10 a čumím s otevřenou hubou. Hrozná škoda, že sem zatím nikdo nedal fotky a všichni jen píšou, jak je to překvapiloMou omluvou budiž to, že díky stěhování jsem byl celý týden bez počítače, a foťák byl zahrabaný někde v krabici. Tady bouřka vysloveně nebyla, ale oblačnost předcházející silnému dešti by za pár fotek stála. Tak holt zase na jaře.