U nás zatím nic moc zataženo a před polednem spadlo i několik kapek.Bouřky nad ČR docela ožívají ale jsou ještě dosti daleko.K nám by to mohlo dorazit později odpoledne.Teplota 21°C.

tam to musi byt fičák ... když vezmu to co máme tu, občasné přeháňky a dle stanice v TP to snad je jen 1 mm od ránaJanek píše:Přesně jak říkáš. Za obdiv stojí něco na J cípu lajny a hlavně něco, co míří na slovensko-maďarské pohraničí.Typek píše:Z radarového snímku v 11h UTC je to opravdu lajna jak podle pravítkajinak samotřejmě i já tady 20km od Slovenska doufám že si neco nachá i pro nás
Hm, asi fakt wall cloud. Podle barev to tam musí pěkně vřít.Fly píše:Snazim sa pozorovat tu burku juzne od Bratislavy, ale bohuzial mi vyhlad blokuju panelaky. Pocut hrmenie a pomedzi panelaky som nachilu zahliadol vyrazne znizenu cast oblakov, mozno wall cloud alebo nejaky scud kondenzujuci blizko nad zemou. http://picasaweb.google.sk/michal.soltes/1162009#
Qw3Rtzui0p píše:ta SQL se nam teda pekne rozrusta tipuju ze pokud prezije tak za hodku a pul ju tu mame v Brne:)
A jde videt ze sili,tady se uz oblacnost trochu protrhava tak snad to tu jeste malinko slunicko prohreje
A schvalne kvuli teto bource sem si udelal srazkomer z injekcni strikackyMax 20ml stupnice ale odhaduju ze se tam vleze tak 30:)
Víš co to dělá vždycky před Brnem u nás si budem jisťi až nás to přejdeQw3Rtzui0p píše:ta SQL se nam teda pekne rozrusta tipuju ze pokud prezije tak za hodku a pul ju tu mame v Brne:)
A jde videt ze sili,tady se uz oblacnost trochu protrhava tak snad to tu jeste malinko slunicko prohreje
A schvalne kvuli teto bource sem si udelal srazkomer z injekcni strikackyMax 20ml stupnice ale odhaduju ze se tam vleze tak 30:)
No tak ta vypadá na tom maďarském radaru nádherněTypek píše:ta bouřka co už přechází do maďarska má za sebou sestřičku a vypadá že i dokonce větší![]()
http://www.met.hu/kepek/index.php?id=brod se někdo má
to teda vypadá... a až ted si všímám že mají stupnici až do 300mm/hBuby píše:No tak ta vypadá na tom maďarském radaru nádherně
Dik za radu obrousil sem to nozem:)Ale doufam ze se mi ta izolepa nerozlepi,vypatlal sem tam skoro pulku te rulicky:DJanek píše:Qw3Rtzui0p píše:ta SQL se nam teda pekne rozrusta tipuju ze pokud prezije tak za hodku a pul ju tu mame v Brne:)
A obrousils hrany u vtoku? Jestli ne, nateče Ti více, než bude doopravdy.
Jo no my to tu mame takovy pofiderni vse se nam tu rozpadaTom píše:Víš co to dělá vždycky před Brnem u nás si budem jisti až nás to přejdeQw3Rtzui0p píše:ta SQL se nam teda pekne rozrusta tipuju ze pokud prezije tak za hodku a pul ju tu mame v Brne:)
co mám řikat u nás od rána velká oblačnost a podle toho to vypadalo, spíš co moho tak tu chcíplo, teď se to konečně protrhalo krátce, ale na Z už je vidět lajna přeháněk, snad o5 i zahřmíTom píše:Rozhodující podle mě bude pro tu českou bouřkovou líni jak zvládne Vysočinu pak už je možné všechno![]()
teplota je u nás +20C škoda že je zataženo