No, je to letos snad teprve 2. situace, kdy to bylo lepší v Čechách (a zas tak o moc ne); obzvlášť já si už vůbec nemůžu na nic stěžovat.Buby píše:Tohle není možné, zase morava ostrouhává.......
My budem držet palceMichal Geryk píše:Na MV vidím (v čase 15:20), že to nad stř. Moravou (Olomouc ?) opět ožívá a zahrává si to se mnou - jdu pozorovat (v rámci domácích možností...). Zatím...
Všimáš si někdy na radaru, že když se před lajnou objeví nějaké "smetí" s odrazivostí 4-8 dBz, lajna poměrně sílí nebo jakoby přeskočí do toho smetí?Michal Geryk píše:Na MV vidím (v čase 15:20), že to nad stř. Moravou (Olomouc ?) opět ožívá a zahrává si to se mnou - jdu pozorovat (v rámci domácích možností...). Zatím...
Tak Karviná se tento rok zatím má,ale Vsetín strouhá, minulý týden tu nebyl ani jeden výboj a já sem zcela náhodně odjel do Břeclavi, kde byla úplná díra a začalo pršet až vnoci z nějakého vrstevnatého marastu....Janek píše:No, je to letos snad teprve 2. situace, kdy to bylo lepší v Čechách (a zas tak o moc ne); obzvlášť já si už vůbec nemůžu na nic stěžovat.Buby píše:Tohle není možné, zase morava ostrouhává.......![]()
Aktuálně: 25°C; slabý JZ vítr; 5/8 všelijakým marasem...