Tak kostelník tu byl ráno také ... bouhužel, nás to teď přechází a nakonec tu ještě ani nebude pršetJanek píše:Tak nám tu vyrostly malinké Ac castelanus! Teplota na pouhých 15°C...

Tak kostelník tu byl ráno také ... bouhužel, nás to teď přechází a nakonec tu ještě ani nebude pršetJanek píše:Tak nám tu vyrostly malinké Ac castelanus! Teplota na pouhých 15°C...
Ono je to v celku jedno, protože tady dnes nic nebude, a to asi i přes ty cimbuříky, že? Aktuálně 23,1°C, vánek a na obloze (Majdo, podívej se směrem na Karvinou mezi elektrárnou a námi!) nějaký pruh buďto rozpadlých Ac, anebo Ac cimbuříků...MajdaLa píše:Ojediněle jo, ale bude to slabota. Chtělo by to zase nějakou pořádnou situaci ne takovéhle sem tam ojedinělé zdechlinky. Ale tak pořád lepší zdechlinky než nic
To že to přechází v tomhle případě zas tolik neznamená. Instabilita je roztroušená i za frontou.storm_ice píše:Tak kostelník tu byl ráno také ... bouhužel, nás to teď přechází a nakonec tu ještě ani nebude pršet![]()
jinak Tmin 19,4°C nyní se to již začíná od Z protrhávat
Ne, jen je pěkná skladba na obloze. S bouřkami počítám až v So, takže dnes jsem klidný...Amerika píše:Z toho máš radost? Z Cu med bude za chvíli stratokumulus a s bouřkama se můžeš rozloučit. Cs to ještě posychruje.Janek píše: Vyrostly už i Cu med a k tomu ještě Cs...
no pokud to zas neni jen všude okoloMajdaLa píše:Ojediněle jo, ale bude to slabota. Chtělo by to zase nějakou pořádnou situaci ne takovéhle sem tam ojedinělé zdechlinky. Ale tak pořád lepší zdechlinky než nic
Tady těž...už ji taky vidím.....kapku mně naštval ten radar a detekceJanek píše:Zde se oblačnost vybrala na polojasno a už vidím kovadlinu nad Jeseníky. Před ní vidím pileus a nad ním irizaci - paráda!
Aspoň jedno z těch tří!!! Nejde ani družice! Už jsem jim psal před půl hodinou. Někdo si tam asi zašel na pivo.Štěpán Krejsek píše:Chmi bych za ten radar a detekci zabil. Aspoň jedno by mohlo jet. Nebe pokryto nízkou oblačností, takže ani nepoznám, co se ke mě blíží. Aktuálně to vypadá na nějaké přeháňky na východ.