Usnadnění přístupu k radaru CHMI
- Stormík
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jestli je to legální, ale převedl jsem jejich html stránku se srážkovým radarem na exe soubor, tedy na ploše je normálně ikona. I když je to exe soubor radar je pořád online.Když kliknete na ikonu tak se vám zobrazí normální programové okno (ne prohlížeč), a všechno je funkční. Bohužel jsem HTML soubor převáděl v programu bez licence, takže se mi dole zobrazuje nápis. Využil by to někdo?
Snad se sezóna 2012 povede...
- Stormík
- Kontaktovat uživatele:
Ono by to šlo je sloučit, ale nevejde se to k sobě, je to moc velký, leda že bych ten druhý radar což je detekce blesků, udělal bez ovládacího panelu, čistě jenom poslední snímky. Zasahovalo mi to až mimo plochu, tak že nevim. Napište nápad
- Stormík
- Kontaktovat uživatele:
Jestli by vám to nevadilo, jelikož dělám na programu nějaké upravy, bylo by to zítra, možná ještě dnes k večeru. Když tak se tu potkáme a já vám ho pošlu má to asi 750kb, má to málo.
Tak bielikmat@gmail.com. . To je jasné ale aj to nikomu asi nebudem dávať. Ďakujem.Stormík píše:Tak je to hotové, jsou tam. Co to poslat přes e-mail??? Jinak bych poprosil, kdyby jste to chtěl šířit, třeba to někomu dát, aby jste mě informoval.
- Stormík
- Kontaktovat uživatele:
ježiš zase ten internet...božee!!!!!!!!!!! on to nechce odeslat..... omlouvam se, ono je dost možne že to pošlu třeba ve tři rano, protože v tu dobu trochu de... řekněte kdy to prosím přijde
Je to tu. Práve si to sťahujem tak uvidím. Ďakujem.Stormík píše:ježiš zase ten internet...božee!!!!!!!!!!! on to nechce odeslat..... omlouvam se, ono je dost možne že to pošlu třeba ve tři rano, protože v tu dobu trochu de... řekněte kdy to prosím přijde
- Stormík
- Kontaktovat uživatele:
no právě zato se omlouvám, ale i s ovládacímpanelem se tam nevešel.... a ted sem se koukal, a vypada to že to budu muset predělat.... zase to má spatny intervali tech snimkuu
- Stormík
- Kontaktovat uživatele:
No Amerika má pravdu.... jsme z toho udělali ICQ. Zpátky tedy k té aplikaci, já ji budu postupně rozšiřovat, nemusí to být dnes zítra nebo za týden, muže to trvat i dele, protože tam chci dát opravdu užitečné věci. A mohli by jste mi poradit co by tam mohlo být? Já zase takové velké zkušenosti ze stormchaseřinou nemám, ale vy určitě víte co by tam mohlo být.
- Lukáš1994
- Kontaktovat uživatele:
Já bych měl zájemStormík píše:Nevím jestli je to legální, ale převedl jsem jejich html stránku se srážkovým radarem na exe soubor, tedy na ploše je normálně ikona. I když je to exe soubor radar je pořád online.Když kliknete na ikonu tak se vám zobrazí normální programové okno (ne prohlížeč), a všechno je funkční. Bohužel jsem HTML soubor převáděl v programu bez licence, takže se mi dole zobrazuje nápis. Využil by to někdo?
- Stormík
- Kontaktovat uživatele:
Lukáš1994 píše:Já bych měl zájemStormík píše:Nevím jestli je to legální, ale převedl jsem jejich html stránku se srážkovým radarem na exe soubor, tedy na ploše je normálně ikona. I když je to exe soubor radar je pořád online.Když kliknete na ikonu tak se vám zobrazí normální programové okno (ne prohlížeč), a všechno je funkční. Bohužel jsem HTML soubor převáděl v programu bez licence, takže se mi dole zobrazuje nápis. Využil by to někdo?
To mít mužeš...mě nedávno spadnul PC a nestačil sem nic zálohovat.....ale určitě když vydržíš tak měsíc tak se objeví něco lepšího, ale ted na to není čas